در مطالعات اولیه برخی پروژه های عمرانی، ساختگاه پروژه از شرایط لازم برای باربری، نشست و ... برخوردار نیست. زمانی که پروژه با این نوع ساختگاه مواجه می شود، راهکارهای محدودی برای دستیابی به اهداف مدنظر پروژه پیش رو است. می توان محل پروژه را تغيير داد و یا در طرح سازه بازنگری کرد که در محیط های شهری به علت کمبود زمین هزینه بر هستند، یا با استفاده از روش های مختلف بهسازی نسبت به بهسازی زمین پروژه اقدام کرد، بهسازی زمین با هدف ایجاد شرایط مناسب برای ساختگاه انجام و اغلب مقدور و اقتصادی تر از سایر راهکارها است. بهسازی زمین شامل روش های مختلفی از قبیل: تراکم، تزریق، جایگزینی، زهکشی، شمع های تراکمی، انجماد خاک و اختلاط سطحی و عمیق می باشد.
هدف از مقاوم سازی لرزه ای ساختمان ها نیز بهبود عملکرد اجزاء سازه است. مقاوم سازی به مجموعه تمهیداتی گفته می شود که قابلیت انجام وظیفه یا وظایفی در سازه ایجاد می کنند که سازه قبل از انجام مقاوم سازی قادر به انجام آن ها به طور کامل نبوده است. مقاوم سازی سازه ها به روش های مختلفی از قبیل: استفاده از جداگرهای لرزه ای، استفاده از بادبند های کمانش تاب، استفاده از از ژاکت های فلزی و بتنی، اضافه نمودن بادبند فلزی و مقاوم سازی ساختمان ها با FRP.
در این راستا این مشاور نیز امکانات تخصص و تجربه لازم را جهت مطالعه و ارائه راهکار جهت بهسازی و مقاوم سازی انواع پروژه های عمرانی را فراهم نموده است. وآمادگی خود را جهت ارائه ی این خدمات در پروژه های مختلف اعلام می دارد.